Yarışma programı canlı yayında bitirildi!

Herkes Kazanır adlı program canlı yayında bitirildi. Özel bir uygulama ile herkesin katılabildiği yarışmada teknik bir hata yaşandığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sunuculuğunu oyuncu Hakan Bilgin'in yaptığı yarışma programı ilk bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarında başladı. Ancak yarışmada, Türk televizyonlarında ender görünen bir olay yaşandı. Saat 23.30'da başlayan ve canlı yayınlanan Herkes Kazanır programı yayından kaldırıldı. Reklama giden program bir daha geri dönmedi.

Herkes Kazanır yarışmasının ilk dakikalarında sunucu Hakan Bilgin yarışmacıları tanıttı ve onlarla sohbet etti. Daha sonra Bilgin, yarışmanın kurallarını anlattı. Ancak, o ilk soru ekrana gelmedi. Ardından tanıtım filmi ve reklamlara girildi. Reklamların ardından Hakan Bilgin bir süre daha yarışmacılarla sohbet etti ve  ilk soru gelmeden yine reklamlara gidildi. Reklamların bitmesinin ardından ise bir daha stüdyoya dönülmeyerek, yarışma bitirildi ve yerli filmle Show TV yayınına devam edildi.

PROGRAMA ONLİNE YARIŞMACILAR KATILABİLİYOR

Medyaradar'ın haberine göre, Herkes Kazanır'da sadece stüdyodaki yarışmacılar değil, programın uygulamasını indiren herkes yarışmaya dahil olabiliyor. Sosyal medyadan gelen yorumlar ise bu uygulamanın çalışmadığı ve hata verdiği yönündeydi. Programın yayından alınma nedeninin de bu uygulamanın çalışmaması olduğu düşünülüyor. Herkes Kazanır uygulamasının hata vermesi ve programın reklamdan geri dönmeden bitirilmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.