İstanbul'da çocuk yuvasında cinsel istismar

İstanbul'da bir çocuk yuvasında istismar yaşandı. Şoför olarak çalışan Serkan Ç. 13 yaşındaki bir çocuğu cinsel istismarda bulundu. Şoför tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nda şoför olarak çalışan Serkan Ç.’nin, 13 yaşındaki İ.P.’ye kalorifer dairesinde cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Çocuk şikâyetçi oldu, şoför tutuklandı.

Habertürk Gazetesi'nden Müslim Sarıyar'ın haberine göre, anne-babası boşandıktan sonra 2 kardeşiyle birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna verilen 13 yaşındaki İ.P. cinsel istismara maruz kaldı. İstanbul Beyoğlu’ndaki Kasımpaşa Çocuk Yuvası’nda yaşandığı öne sürülen olay, 13 yaşındaki İ.P.’nin başından geçenleri yuva müdürüne anlatmasıyla açığa çıktı.

Olayın savcılığa iletilmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifade veren İ.P., yurtta baktıkları kediyi aramak için bodrum kata indiğini ve arkasından gelen şoför Serkan Ç.’nin kendisini sürükleyerek kalorifer dairesine götürdüğünü söyledi. İ.P., Serkan Ç.'nin  kaloriferi çalıştırdığı için büyük bir gürültü olduğunu ve yardım çığlıklarının duyulmadığını anlattı.