'Hayır çıkarsa iç savaş çıkar'

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, referandumda hayır çıkması halinde partililerden iç savaşa hazırlanmalarını istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Soma İlçe Gençlik Kolları, “Büyük ve Güçlü Türkiye Cumhurbaşkanlığı Sistemi” başlıklı konferans düzenledi. Konferansta konuşan AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, "Eğer yüzde 50'yi geçemezsek, bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" dedi.

Soma Olay gazetesinin haberine göre, 16 Nisan'da düzenlenecek  anayasa referandumuyla ilgili olarak Manisa'nın Soma ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları tarafından konferans düzenlendi. AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, referandum hakkında bir konuşma yaptı.

Anayasa referandumunda evet kararı çıkması için kapı kapı dolaşılmasını isteyen Erdem, hayır çıkması durumunda iç savaş tehdidinde bulundu. Erdem konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Kapı kapı dolaşmak zorundayız. Kapı kapı dolaşmak derken, nasılsa yüzde 60 çıkar, yüzde 70 çıkar değil. Size tek bir benzetme yapayım. Eğer yüzde 50'yi geçemezsek ve bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazırlanın. Gerek kendi içimizde gerek kendi dışımızda kartların yeniden karılacağını yeniden plan masalarının kurulacağını iyi bilelim."

'Hayır çıkarsa iç savaş çıkar''Hayır çıkarsa iç savaş çıkar'