Zonguldaklı eski polis Malezya'da gasbedildi

Polisken istifa ederek dünyayı dolaşmaya başlayan Melih Bektaş, Malezya'da bıçaklı saldırıya uğramasının ardından kaçırılarak gasbedildiğini açıkladı.

Fotoğraf: Melih Bektaş arşivi
Google Haberlere Abone ol

Mustafa Özdemir

ZONGULDAK - Zonguldaklı eski polis memuru Melih Bektaş, Malezya’da kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğrayarak kaçırıldığını açıkladı. 19 yıllık polis memuru olan Melih Bektaş, geçen yıl ekim ayında istifa ederek dünyayı dolaşmaya ve sosyal medyada içerik üreterek hayatını kazanmaya başladı.

Dünyanın dört bir köşesinden hikayeler çekerek kısa zamanda popüler olan Melih Bektaş, Malezya’da bulunduğu üçüncü gün, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Bektaş başından geçen olayı şöyle anlattı:

"Malezya’ya geldiğim üçüncü gün kaçırıldım. Bıçakla yaralayarak beni gasbettiler. Ellerimi ve gözlerimi bağladıkları için nerede olduğumu bilmiyordum. Pasaportumu, kimliğimi ve tüm mal varlığımı gasbedip daha sonra beni ıssız bir yerde bıraktılar. Kendi imkanlarımla polise giderek durumu bildirdim. Resmi işlemler başladı. Yaşadığım olaydan Türk Konsolosluğu’nun bilgisi var. Şu anda beni bekletiyorlar. Kendimi güvende hissetmiyorum. Ama sağlık durumum iyi. Bu videoyu kimseye ulaşamadığım için paylaşıyorum."

(HABER MERKEZİ)