Ziraat Türkiye Kupası’nda final zamanı: Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ve Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 11 Haziran Pazar günü (bugün) saat 20.45'te atv'den naklen canlı yayınlanacak müsabakada kupayı kazanmak için mücadele edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ziraat Türkiye Kupası’nda 2022-2023 sezonu şampiyonu Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak final karşılaşması ile belli olacak.

Kupada 18. kez finalde mücadele edecek olan Fenerbahçe, son 19 sezonda 9. kez final heyecanı yaşayacak. Kupada son olarak 2018 yılında final oynayan sarı-lacivertliler, Akhisarspor’a 3-2 yenilmişti. Kanarya, Türkiye Kupası’nı son olarak 2013 yılında Trabzonspor’u 1-0 yenerek müzesine götürmüştü.

Başakşehir ise 3. kez çıktığı finalde ilk Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor adıyla ilk kez 2011’de finalde mücadele ederken, penaltı atışları sonunda kupayı Beşiktaş’a kaptırdı. 2017’de oynanan finalde ise Konyaspor ile karşılaşan turuncu-lacivertliler yine penaltı atışlarında kaybeden taraf oldu.

Fenerbahçe ile Başakşehir arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali saat 20.45'te başlayacak ve atv'den canlı yayınlanacak. İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı dev finali hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.  (HABER MERKEZİ)