Zeytinburnu'nda motosikletli saldırganlar mağazaya ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Zeytinburnu'nda motosikletli saldırganlar giyim mağazasına ateş açtı. Dükkan sahibi ağır yaralanırken yeğeni kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Zeytinburnu'nda bir giyim mağazasına motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen saldırıda dükkan sahibinin yeğeni hayatını kaybetti.  

DHA'nın haberine göre olay, saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz mahallesinde gerçekleşti. Motosikletli iki saldırgan Yusuf Yaşar'ın sahibi olduğu giyim mağazasına silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırının neden ve kimler tarafından gerçekleştirildiği bilinmezken kurşun yağdıran kasklı saldırganlar motosikletleriyle olay yerini terk etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dükkan sahibi Yusuf Yaşar ve yeğeni Nuri Yaşar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen Nuri Yaşar'ın hayatını kaybettiği Yusuf Yaşar'ın ise tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi. Saldırı anı aynı sokakta bulunan bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, motosikletli saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. (HABER MERKEZİ)