Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2021 başvuruları başladı

Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2021’e başvurular başladı. Yarışmanın seçici kurulu Berna Durmaz, Hakan Bıçakcı, Mine Soysal, Yekta Kopan ve Dr. Müren Beykan’tan oluşuyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Günışığı Kitaplığı’nın yazar Zeynep Cemali anısına düzenlediği Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2021’e başvurular başladı. 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabildiği öykü yarışmasının bu yılki teması “doğa sevgisi” olarak belirlendi. Yarışmanın tema cümlesi ise Zeynep Cemali’nin 'Gül Sokağı’nın Dikenleri' kitabından “Muştuyu alan sokağa fırlıyor, birbirleriyle kucaklaşıyordu” oldu. 

Zeynep Cemali Öykü Yarışması 2021’in seçici kurulu Berna Durmaz, Hakan Bıçakcı, Mine Soysal, Yekta Kopan ve Dr. Müren Beykan’tan oluşuyor. Kurul tarafından seçilen öyküler için ödül töreni her yıl olduğu gibi sonbaharda, Günışığı Kitaplığı tarafından düzenlenen Zeynep Cemali Edebiyat Günü’nde gerçekleşecek.

Yarışmaya 25 Mayıs 2021’e kadar başvurulabilecek. Başvuru formu ve yarışma koşulları hakkında bilgi edinmek için buraya bakılabilir.