Zeki Demirkubuz'un son filmi 'Hayat' ertelendi: 'Ölümlü dünya, 15 gün daha sabret…'

Zeki Demirkubuz'un yeni filmi "Hayat"ın vizyon tarihi 1 Aralık'tan 15 Aralık'a ertelendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Zeki Demirkubuz'un başrollerini Miray Daner ve Burak Dakak'ın paylaştığı yeni filmi "Hayat"ın vizyon tarihi ertelendi. 

Demirkubuz, erteleme kararının ardından bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımını alıntılayarak aynı gün vizyona girecek "Ölümlü Dünya" filmine gönderme yaptı. Demirkubuz paylaşımında, "Seninki hiçbir şey, kurtulup gidersin. Ameliyat tarihi, yurtdışı göçünü 1 Aralık’a göre ayarlayanlar var. Erteleme bizim de canımızı sıktı ama o tarihte memleket gülüp, eğlenecekmiş. Ölümlü dünya, 15 gün daha sabret…" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medya hesabından "Hayat" filminin afişini paylaşan Demirkubuz, yeni vizyon tarihinin ise 15 Aralık olacağını duyurdu.

Başrollerini Miray Daner ve Burak Dakak'ın paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Cem Davran, Umut Kurt, Melis Birkan, Osman Alkaş, Ozan Dağara, Doğu Demirkol, Kayhan Açıkgöz, Muttalip Müjdeci, Seyit Nizam Yılmaz, Berfun Başel, Hande Özen, Özlem Türkad ve Caner Cindoruk yer alıyor. Prömiyerini Filmekimi'nde yapan "Hayat"ın 1 Aralık'ta vizyona girmesi bekleniyordu.

Yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği "Ölümlü Dünya" 1 Aralık'ta vizyona girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)