Zafer Partisi ilçe başkanına afiş gözaltısı

Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker gözaltına alındı. Ümit Özdağ, ilçe başkanının "Zafer Partisi gelecek, sığınmacılar gidecek" afişi nedeniyle gözaltına alındığını söyledi.

Zafer Partisi yöneticisi bu afiş nedeniyle gözaltına alındı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, parti afişi nedeniyle Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker'in gözaltına alındığını duyurdu. Şeker'in gece saatlerinde evinden gözaltına alındığını belirten Taşkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanımız Adem Şeker, aşağıdaki pankart ve yazılar sebebiyle gözaltına alınmıştır. İstanbul İl Başkanımız Hakan Akşit ve beraberindeki heyet, ilçe başkanımıza destek olmak için Arnavutköy Karakolu'na gitmek için yola çıkmışlardır" dedi.

Taşkaya tarafından paylaşılan afişte "Zafer Partisi gelecek sığınmacı kaçaklar gidecek" yazdığı görüldü.


Gözaltıya ilişkin bir açıklama da Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ sosyal medya hesabından, "Arnavutköy İlçe Başkanımız Adem Şeker, Zafer Partisi gelecek, sığınmacılar gidecek" sloganını yazdığı için polis tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması ile savcılığa sevk ediliyor. Zafer Partisi gelecek-sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir" paylaşımını yaptı. (HABER MERKEZİ)