Yüzlerce kişi çıplak denize girdi: 'Özgürleştirici bir eylem'

Her yıl Druridge Körfezi kıyılarında düzenlenen yardım etkinliği kapsamında, yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinde soğuk sulara atladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin Northumberland bölgesinde yüzlerce yüzücü, bir bağış etkinliği için çıplak denize girdi. 2012'den bu yana her yıl Northumberland'daki Druridge Körfezi kıyılarında düzenlenen etkinlikte toplanan para, 'Mind' ve 'Tyneside' isimli akıl sağlığına yönelik yardım kuruluşlarına bağışlanıyor. 

'İNSANLARIN BİR ARAYA GELMESİ İNANILMAZ'

Sabahın erken saatlerinde soğuk sulara atlayanların ilginç peruklar, Hawaii çelenkleri veya yünlü bir şapka taktıkları görüldü. Andy, "Tüm bu insanların bu çıplaklık korkusunu aşmak ve herkesin aynı olduğunu anlamak için bir şeyler yapmak için bir araya gelmeleri gerçekten inanılmazdı" ifadelerini kullandı. 

'GÜZEL BİR AMAÇ UĞRUNA DÜZENLENİYOR'

Etkinliğe ikinci kez katıldıklarını söyleyen Mike ve Sarah Bryna ise, deneyimlerini 'heyecan verici' olarak niteledi. Sarah, "Etkinliği düzenleyen tüm gönüllülere teşekkür ediyorum" dedi.
Yardım etkinliğine katılmak için Buckinghamshire'dan gelen Sue Lewin ise, son beş yıldır düzenli olarak Northumberland'a seyahat ettiğini anlattı: "Buraya beşinci gelişim. Güzel bir amaç uğruna düzenlenen özgürleştirici bir eylem." (DIŞ HABERLER)