Yüz yüze eğitime 11 ilde fırtına arası

İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sinop, Tekirdağ, Bartın ve Düzce'de fırtına nedeniyle eğitime ara verildi. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ülke genelinde etkili olan fırtına ve aşırı yağış nedeniyle bazı illerde eğitim öğretime bugün ara verildi

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre kentte kuvvetli rüzgar ve fırtınanın bugün saat 18.00'e kadar 70-90 km/sa hızda olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada; resmi-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere, bütün eğitim kurumlarında 'yüz yüze eğitim' faaliyetlerine bugün ara verildiği belirtildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler ile hamile personel de idari izinli sayıldı.

İSTANBUL'DA BAZI ÜNİVERSİTELER DE YÜZ YÜZE ÖĞRETİME 1 GÜN ARA VERDİ

 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi de olumsuz hava şartları nedeniyle bugün tüm akademik birimlerde derslerin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılacağını duyurdu.

30 Kasım günü yapılacak tüm sınavların ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

EĞİTİME ARA VERİLEN İLLER

Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Sinop, Tekirdağ, Bartın ve Düzce'de de yüz yüze eğitime ara verildi. Valilikler kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağını açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler okul eğitim tatil ara