Yusuf Yazıcı’nın temsilcisinden Trabzonspor açıklaması

Yusuf Yazıcı hakkında Trabzonspor taraftarlarının yaptığı paylaşımı beğenmesi üzerine transfer iddialarının gündeme gelmesine neden olan menajer Adem Cebeci'den açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ara transferde adı Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan ve halen Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı için temsilcisi Adem Cebeci'den açıklama geldi.

Cebeci açıklamasında, “Yusuf Yazıcı’ya yapılan teklifleri Lille reddetti. Avrupa’dan Yusuf’a teklifler var ama Lille, değerini bulmadan bırakmak istemiyor. Benim sosyal medyada yapmış olduğum beğeni de Trabzonspor’a transfer mi olacak gibi algılandı ancak şu an öyle bir durum söz konusu değil” dedi.

'DEĞERİNİ BULMADAN BIRAKMIYORLAR'

Cebeci, sosyal medyada Trabzonspor taraftarlarının Yazıcı için yaptıkları ve takımda her zaman yeri olduğunu belirten paylaşımı beğenmesinin yanlış yorumlandığını söylerken, "Sosyal medyada yaptığım bir beğeni, Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a transfer olacağı yönünde algılandı. Yusuf Yazıcı için Lille’e Avrupa’dan teklifler geldi, temsilcisi olduğum için bize soruluyor ancak Lille, Yusuf’u bırakmak istemiyor. Benim sosyal medyada beğendiğim bir gönderi nedeniyle Trabzonspor’a transferi konuşulmaya başlandı ancak Trabzonlu ve Yusuf’un bir yakını olduğum için Yusuf için yazılan yazıyı beğendim. Bunu 3 ay önce de olsa 6 ay sonra da olsa beğenirdim. Transferiyle ilgili hiçbir alakası yoktur. Tabii ki Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’un böyle bir talebi olursa yetkili taraf Lille’dir. Avrupa’dan Yusuf’un durumunu soran takımlar oldu ancak Lille,  bırakmıyor. Yusuf Yazıcı, Lille’in bir projesi ve değerini bulmadan gidişine izin vermiyor. Lille Başkanı Olivier Letang, Yusuf’un çok değerli bir oyuncu olduğunu ve en kısa zamanda bekledikleri seviyeye çıkaracaklarını söyledi. Yarın şartlar değişirse yeniden değerlendirilir ve transferi konuşulur” ifadelerini kullandı.