Yurt aşçısı üniversite öğrencisinin başını satırla kesti

Antalya'da özel bir öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan kişi, yemekhanede üniversite öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'u başını satırla kesip öldürdü.

Mehmet Sami Tuğrul, Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisiydi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antalya'da özel öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İ.G., yurdun yemekhanesinde üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Mehmet Sami Tuğrul'u başını keserek katletti.

Olay, saat 14.30 sıralarında, Kepez İlçesi Kültür Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan, Antalya İlim ve Kültür Derneği'nin (Alim Derneği) 4 katlı öğrenci yurdunun yemekhanesinde meydana geldi. Yurdun aşçısı İ.G, henüz bilinmeyen bir nedenle duvara dayadığı Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Mehmet Sami Tuğrul'un başını satırla kesti. İ.G. daha sonra "Deccal'i vurdum" diye bağırdı.

Olayı gören öğrencilerden biri yemekhanenin kapısını kapatıp kilitledikten sonra polisi aradı. İhbar üzerine öğrenci yurduna gelen polis, İ.G'yi gözaltına aldı. Kısa süre önce yurtta aşçı olarak işe başladığı öğrenilen İ.G, Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.  

YAYIN YASAĞI VE GİZLİLİK KARARI

İlim ve Kültür Derneği'nin yurdunda meydana gelen cinayete ilişkin haberlere, yayın yasağı getirildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, Antalya 6. Sulh Ceza Hakimliğine başvurularak "olayın gerçekleşme şekli, suçun yeni işlenmiş olması ve kanıtların henüz toplanmamış oluşu hususları göz önünü alınarak; soruşturmanın amacının tehlikeye düşürülmemesi, delillerin karartılmasının önlenmesi ile maktulün haklarının korunması açısından 'gizlilik kararı ve yayın yasağı' getirilmesi talebinde bulunuldu.

Talebi yerinde bulan Hakimlik, olayla ilgili "gizlilik kararı ve yayın yasağı" kararı aldı. (DHA)