Yunanistan'da olaylı derbi: Havai fişek isabet eden Panathinaikoslu Juankar hastaneye kaldırıldı

Yunanistan'da Olympiakos ile Panathinaikos karşılaşması, sahaya atılan havai fişeklerden birinin kenarda ısınan Panathinaikoslu Juankar'a isabet etmesinin ardından 50. dakikada tatil edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yunanistan'da Olympiakos ile Panathinaikos'u karşı karşıya getiren derbi maç yarıda kaldı. İki takım arasında ligin 8. haftasında oynanan maçta Panathinaikos, Georgios Vagiannidis'in 28. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Olympiakos, ikinci yarının hemen başında 48. dakikada Mady Camara ile golü buldu ve skoru eşitledi.

HAVAİ FİŞEK İSABET ETTİ

AA'nın haberine göre bu dakikadan sonra sahaya atılan havai fişeklerden biri kenarda ısınan Panathinaikoslu Juankar'a isabet etti. 

Panathinaikos'un sosyal paylaşım sitelerinden yapılan açıklamada, Juankar'ın kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldığı ve gözlem altında tutulduğu belirtildi.

Yaşanan olayın ardından derbi tatil edildi.

Panathinaikos, 1-1 eşitlikle devam ederken tatil edilen müsabakanın sonucunun belirlenmesi için "mahkemeye başvuracaklarını" da ifade etti.

İki takım arasında oynanan Atina derbilerinde, daha önce de birçok olay yaşanmıştı. Taraftar ile emniyet güçleri arasında tribünde yaşanan çatışmalar nedeniyle 2019 yılındaki maç, yine tatil edilmişti. (HABER MERKEZİ)