Yunanistan Milli Takımı'nın hocası Trabzon'da

İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un antrenmanını Milli Takımı'nın Uruguaylı Teknik Direktörü Gustavo Poyet takip etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz haftayı 3-1'lik Gaziantep galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynayacağı İstanbulspor maçına odaklandı.

Bordo-Mavililer deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün 11.30'da yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma ve 5'e 2 gerçekleştirildi. Dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenman geniş alanda oyun ile sona erdi.

Trabzonspor'un antrenmanında sürpriz bir ziyaretçi de vardı. 21 Aralık Perşembe günü EURO 2024 Play-Off Turu'nda Kazakistan ile karşılaşacak Yunanistan Milli Takımı'nın Uruguaylı Teknik Direktörü Gustavo Poyet, Bordo-Mavili takımda forma giyen Yunan Milli Futbolcular Anastasios Bakasetas, Taxiarchis Fountas ve Dimitrios Kourbelis'in durumunu gözlemlemek için antrenmanı takip etti. Poyet bir süre de Avcı ile sohbet ederek oyuncular hakkında bilgi aldı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek. (SPOR SERVİSİ)