Yüksek Binalar ve Kentsel Habitat Konseyi 2024 konferansı İstanbul'da

Yüksek Binalar ve Kentsel Habitat Konseyi (CTBUH), ‘Avrupa 2024 Konferansı’nı bu yıl 18-19 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Finans Merkezi Ziraat Kuleleri’nde gerçekleştirecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konferans, kentsel yoğunluğun ve dikey büyümenin arttığı Avrupa şehirlerinin küresel iklim kriziyle ilgili engellerini ve fırsatlarını keşfetmek için ‘Gelecek Odaklı Şehirler: Değişmekte Olan Çağımızda Daha Güvenli ve Uyumlu Yoğunluk’ temasıyla gerçekleştirilecek.

Sürdürülebilirlik alanında dünyanın en seçkin profesyonellerinin ağırlanacağı konferansa, mimarlardan şehir plancılarına, proje geliştiricilerinden fikir önderlerine global arenadan yoğun bir katılım olması bekleniyor.

Konferansta; kısa, orta ve uzun vadeli gelişen olaylara karşı binalarda dayanıklılık sağlanması, yüksek binaların doğal ve insan kaynaklı tehditlere karşı korunması, yoğunluklu alanların salgın sırasında ve sonrasındaki başarıları, mevcut yüksek binaların bakımı ve yenilenmesi ile Doğu Avrupa'da büyüyen yoğun başkentlerin ele alınacağı 4 farklı oturum düzenlenecek.