Yozgat'ta kayıp 2 kişinin cesedi bulundu

Yozgat'ta 3 gün önce kaybolan Ömer Yüksel ve Hayrullah Çetin, tali yol kenarında kendilerine ait kamyonette ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 3 gün önce kaybolan Ömer Yüksel ile Hayrullah Çetin'in cansız bedeni, bugün Yozgat merkeze bağlı Lök köyü Şabanyazısı mevkiinde bulundu. Yüksel ve Çetin'in av tüfeğiyle öldürüldüğü tespit edildi. 

DHA'da yer alan habere göre, Sorgun ilçesinde büyükbaş alım satım işi yapan Ömer Yüksel ve Hayrullah Çetin, 3 gün önce Şefaatli ilçesindeki köylerden hayvan alımı yapmak üzere yola çıktıktan sonra kayboldu. Yüksel ve Çetin'e ulaşılamayan yakınları polis ve jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu.

Bugün yapılan aramada, Şabanyazısı mevkiinde park halinde bulunan kamyonette Yüksel ve Çetin öldürülmüş halde bulundu. Lök ve İncirli köyleri arasındaki tali yolun kenarında bulunan Yüksel ve Çetin'e ait kamyonette inceleme yapıldı. Ömer Yüksel ile Hayrullah Çetin’in cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Yozgat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Yozgat cinayet