Yönetmeni duyurdu: Netflix'in aksiyon filmi 'Extraction 2'nin çekimleri başladı

Netflix'in aksiyon filmi "Extraction"ın devamı geliyor. Yönetmen Sam Hargrave sosyal medya hesabından, Chris Hemsworth başrollü filmin devamının çekimlerine başlandıklarını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen Sam Hargrave sosyal medya hesabından, Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Netflix'in aksiyon filminin devamı olan "Extraction 2"nin çekimlerinin başladığını duyurdu. Hargrave Instagram'da paylaştığı videoda filmin çekimlere başlanan Prag'da karlı bir sokakta yürüyerek, Hemsworth'ün canlandırdığı Tyler Rake karakterinin bir sonraki macerasında bazı düşük sıcaklıklarla karşılaşacağını belirtti. 

Beyazperde'nin haberine göre, Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González ve Eric Skillman'ın 'Ciudad' adlı çizgi romanından uyarlanan ve Chris Hemsworth'ün gizli operasyon paralı askeri Tyler Rake karakterini canlandırdığı "Extraction", 2020'de Netflix'te yayınlandığında platformun tarihindeki en büyük prömiyerini gerçekleştirdi.

"Extraction 2"yi Joe Russo'nun yazdığı senaryodan yönetecek olan Hargrave, "Kişisel katılımımı olası seriye mümkün olduğunca dahil etmek istiyorum ama aynı zamanda açgözlü olmak da istemiyorum. Dışarıda çok benzersiz vizyonları olabilecek çok sayıda süper yetenekli film yapımcısı var. Seriye bir hayran olarak da görmekten heyecan duyacağım yeni ve taze bir şey getirmek istiyorum" dedi.

"Extraction 2" için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.