Yönetmen James L. Brooks açıkladı: Jack Nicholson emekli mi oldu?

Yönetmen James L. Brooks, emekli olduğu iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Jack Nicholson ile ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak 2010 yılında "Nerden Biliyorsun" (How Do You Know) filminde rol alan usta oyuncu Jack Nicholson'ın beyaz perdede izleyicilerle buluşmasının üstünden 13 yıl geçti. Yönetmen James L. Brooks, emekli olduğu iddia edilen Nicholson hakkında konuştu.

Ntv'nin aktardığına göre, The Wrap'e konuşan Brooks, "Nicholson'ın emekli olduğunu sanmıyorum" dedi. 83 yaşındaki yönetmen, "Bir keresinde bir arkadaşımla o zamanın en iyi aktörünün kim olduğu konusunda alkolün de etkisiyle şiddetli bir tartışmaya girdiğimizi hatırlıyorum. Dustin Hoffman'ın zirvede olduğu dönemdi. Ben Jack Nicholson diyordum. O da Dustin Hoffman diyordu. Ben Nicholson'ı seçtim çünkü Jack'in Garip Bir Çift'te (The Odd Couple) iki karakteri de oynayabileceğini söyledim" ifadelerini kullandı.

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan oyuncu Jack Nicholson'ın 2021'den beri evinden çıkmadığı iddia edilmişti. 86 yaşındaki Nicholson, Akademi Ödülleri'nde üç Oscar ve 12 adaylıkla mesleğin en çok ödül alan oyuncuları arasında yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)