Yönetmen James Gunn: DC ve Marvel süper kahramanları tek filmde bir araya gelebilir

DC Studios eş başkanı ve yönetmen James Gunn, Marvel ve DC'nin süper kahramanlarının bir araya geldiği bir filmin imkansız olmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC Stüdyo eş başkanı ve "Galaksinin Koruyucuları" (Guardians of the Galaxy), "The Suicide Squad: İntihar Timi" (The Suicide Squad) gibi filmlerin yönetmeni James Gunn, DC'nin ve Marvel Sinematik Evreni'nin geleceği hakkında konuştu.

Box Office Türkiye'nin Deadline'dan aktardığına göre, Empire'ın son sayısında röportaj veren James Gunn, r iki farklı marka altında çıkan süper kahramanların aynı filmde bir araya gelmeleri bir filmde görmenin imkansız olmadığını söyledi.

'ÖNCELİĞİMİZ DC'DE NELER YAPACAĞIMIZI OTURTMAK'

Gunn, "Artık DC'de sorumlu olduğum için bu ihtimalin daha olası olduğundan eminim. Ancak bunun için yine de uzun bir zaman var, önceliğimiz DC'de neler yapacağımızı oturtmak olacak. Yine de bu olası birliktelik hakkında konuşmadık desem yalan olur" dedi.

1970'lere kadar iki farklı marka altında çıkan süper kahramanların bir aradaki maceraları çizgi romanlara yansıyordu. Takipçiler çizgi romanlar ve bazı filmlerle Örümcek Adam'ın, Supermen ve Batman ile takım oluşturduğunu, Hulk'ın Batman ile savaştığını, Justice Leage ve Avengers'ın bir araya geldiğini gördü.