Yönetmen Chris Columbus açıkladı: Harry Potter’ın devam filmi gelebilir

Yapımcı ve yönetmen Chris Columbus, Harry Potter'ın tiyatroya uyarlanan hikâyesi "Lanetli Çocuk"u orijinal üçlü ile beyazperdeye taşımak istiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Harry Potter'ın ilk iki filminde yönetmen koltuğunda oturan, üçüncü filminin de yapımında olan yönetmen Chris Columbus, serinin tiyatroya uyarlanan hikâyesi "Lanetli Çocuk"u beyazperdeye aktarmak istediğini açıkladı.

Variety'ye konuşan Columbus, "Lanetli Çocuk’u yönetmeyi çok isterim. Harika bir oyun ve çocuklar aslında bu rolleri oynamak için doğru yaştalar. Bu benim küçük bir fantezim" ifadelerini kullandı. Columbus'un aktardığına göre, 30'lu yaşlarının başında olan Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint, bu hikâye için bir kez Harry, Ron ve Hermione'yi oynamak için doğru yaştalar.

Orijinal serideki kahramanlar Harry Potter ve Draco Malfoy'un çocuklarına odaklanan "Lanetli Çocuk" oyunu, 2018'de sergilendiğinde Broadway'de büyük bir hit oldu. En İyi Oyun ödülü de dahil olmak üzere altı Tony Ödülü kazanan oyun, bir oyunun tüm zamanların en yüksek haftalık bilet satış rekorunu da kırdı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)