Yine tekel saldırısı: Para vermedi, kurşun sıktı

İstanbul'da 2 kişinin katledildiği tekel saldırısından 16 gün sonra bu defa Çorlu'da benzer bir olay meydana geldi. Tekel bayisine giren 3 kişi silahla ateş açıp esnafı darp etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tekel bayisinden alışveriş yapan 3 kişi, esnaf ile yanında bulunan kişiyi önce darbetti, ardından tehdit edip iş yerine silahla rastgele ateş açtı.

İddiaya göre olay, sabah saat 05.50 sıralarında Şeyhsinan mahallesindne meydana geldi. Tekel bayisine giren T.A., K.P. ve E.Ç., alışveriş yaptıktan sonra aldıklarını veresiye yazdırmak istedi. Bayinin sahibi O.G. hesabın kime yazılacağını sorunca tartışma çıktı. Bu sırada 3 kişi büfeci O.G. ile yanında bulunan kişiye tekme, yumruk ve içki şişeleriyle saldırıp, darbetti. Ardından içlerinden biri silah çekip tehdit etti. Bu kişi büfeden çıkarken de işyerine rast gele ateş açtı.

Olayı gören başka bir esnaf ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. 

'GERİ DÖNÜP YİNE SALDIRDILAR'

Uğradıkları saldırıda yaralanan 2 kişi büfe önünde sağlık ekiplerini beklerken, geri dönen saldırganlardan ikisi bu kez komşu esnaf A.D.'ye tekme ve yumruklarla saldırıp yaraladı. Yaralanan 3 kişi sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, olayın ardından kaçan T.A., K.P. ve E.Ç.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)