Yılmaz Vural tek filmini anlattı: Kemal Sunal 'gel seni oynatalım' dedi

‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk olan Yılmaz Vural, yıllar önce rol aldığı Kemal Sunal'ın "Gurbetçi Şaban" filmini anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Futbol antrenörü Yılmaz Vural, Star TV'de yayınlanan ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programda, futbol antrenörü Yılmaz Vural, yıllar önce rol aldığı Kemal Sunal filmini anlattı.

1980 yılında yüksek lisans eğitimi ve futbol antrenörlüğü için Almanya’ya giden Vural’ın 1983 yapımı "Gurbetçi Şaban" filminde figüranlık yaptığı sahneler programda gösterildi.

'KEMAL SUNAL, DEVLET MEMURU GİBİYDİ'

Sahnenin Köln İstasyonu’nda çekildiğini söyleyen Vural, filmde oynama hikâyesini şöyle anlattı:

“Kemal Abi gelmiş film çekmeye. Kostüm, figüran lazım, polisten izin alınacak. Benim yardımcı olmamı istediler. Otele gittim, Kemal Abi’yle tanıştık. Komedyen ya, ben espri yapacak sanıyorum. Ama devlet memuru gibiydi. Suratı hiç gülmezdi. Git gel, git gel, alıştı bana. ‘Yılmaz, gel oynatalım seni, hatıra olur’ dedi.”

Filmden üç yıl sonra Türkiye'ye dönerek antrenör olduğunu söyleyen Vural, “Oyuncular izlemiş, 'Hocam seni filmde gördük' dediler. Ben de kötü bir şey yaptım gibi geldi. ‘Ben değilim o’ dedim" ifadelerini kullandı.