Yıldız Tilbe'den zehir açıklaması: 'Saldıran hayvanlar katledilsin' dedim

Sokak köpeklerini zehirleme çağrısı yapan Yıldız Tilbe açıklama yaptı: "Saldırıp insanları parçalayan hayvanlar katledilsin, infaz edilsin insan öldüren insanlar gibi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sokak köpeklerinin zehirlenmesi çağrısında bulunan Yıldız Tilbe tepkiler üzerine yeni bir açıklama yaparak "Kimse benim hayvan sevgimi sorgulayamaz" dedi.

Yıldız Tilbe, sokakta yaşayan köpekleri hedef alan paylaşımlarıyla sosyal medyada tepki çekti. Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvan da kurtulsun insan da.”

Tilbe, bu sözlerine çok sayıda tepki gelince yeni bir açıklama yaptı: "Saldırıp insanları parçalayan hayvanlar katledilsin, infaz edilsin, insan öldüren insanlar gibi. Cezalandırılsın' dedim. Beni kimse hayvan düşmanı ilan edemez tamam mı? Gerçekten çok ayıp bu yazdıklarınız. Madem bu kadar hayvan seviyorsunuz hadi alın evinize birer tane. Donacak hepsi sokakta. Öyle beslemekle olunmuyor hayvansever. Alın evinize birer tane. Hepsi ölecek şimdi sokakta. Bir bakacaksınız sabah ölmüş hepsi soğukta?” (HABER MERKEZİ)