Yıldıray Oğur: Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Gelecek Partili Selçuk Özdağ'a saldırıyla partilerinin ilişkilendirilmesinin komplo olduğunu söyleyip hedef aldığı gazetecilerden Yıldıray Oğur'dan cevap geldi. Twitter'dan paylaşım yapan Oğur, Bahçeli'yi etiketleyip “Gün boyu geçmiş olsun mesajı gönderen, 'aman dikkat et' diyen herkese teşekkürler. Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor? Onlara ne dememizi tavsiye edersiniz?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- MHP lideri Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla partisinin ilişkilendirilmesinin 'komplo' olduğunu söyledi. Karar Gazetesi'nin Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı röportaja da tepki gösteren Bahçeli, gazetecilerin isimlerini sayarak "MHP'yi hafife almasınlar" dedi.

"Serok ve partisinin, aynı şekilde tetikçi köşe yazarlarının hızlandırdığı iftira kampanyaları tesadüfi değil, alçak bir planın mahsulüdür" ifadesini kullanan Bahçeli'ye Karar Gazetesi yazarı Yıldıray Oğur yanıt verdi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Oğur “Gün boyu geçmiş olsun mesajı gönderen, "aman dikkat et" diyen herkese teşekkürler. Devlet Bey, bu kadar insan bize neden geçmiş olsun ve dikkat et diyor? Benim bir cevabım yok, sizin bir cevabınız var mı? Onlara ne dememizi tavsiye edersiniz?” diye sordu. Paylaşımına Bahçeli'nin Twitter hesabını da etiketleyen Yıldıray Oğur, daha sonra MHP liderinin kendisini engellediğini gösteren bir fotoğrafı da “Pardon unutmuşum” notuyla paylaştı. (HABER MERKEZİ)