Yılbaşında büyük ikramiye kazanan son talihli ortaya çıktı

31 Aralık 2019'daki Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan dördüncü kişi parasını almak için başvuru yaptı. Paranın hazineye kalmasına 28 gün kala başvuru yapan kazanan, "Eski kira sözleşmemi ararken, sözleşmenin yer aldığı dosyada bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi'nde büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerden sonuncusu, zaman aşımının bitmesine 28 gün kala ortaya çıktı. İzmir'de yaşayan kişi, çeyrek biletine isabet eden 80 milyon liralık büyük ikramiyenin tahsilatı (20 milyon TL) için genel müdürlüğe başvurdu. 

31 Aralık 2019'da gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye, "1358490" numaralı çeyrek bilete isabet etti. İkramiye İzmir, Gaziantep, Bursa ve İstanbul'a çıktı. 3 talihli ikramiyesini almak için başvurdu fakat kazanan diğer bir kişi ortaya çıkmadı. O talihli bugün İzmir'de ortaya çıktı.

'BİLET ALDIĞIMI UNUTMUŞUM'

Anadolu Ajansı haberine göre, İzmir'de Konak şubesinden satılan biletin sahibinin, 53 yaşında, evli ve 3 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Serbest meslekle uğraşan kişi, aylık ortalama gelirinin 3 bin 500 lira olduğunu belirtti. İsminin açıklanmasını istemeyen talihli, ikramiyesini neden almadığını da anlattı. Yılbaşı çekilişi için bilet satın aldığını unuttuğunu söyleyen kadın, "İş yerimin kira kontratı yılbaşında dolacak. Bu nedenle eski kira sözleşmemi ararken, sözleşmenin yer aldığı dosyada bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış" dedi. (AA)