Yılbaşı ağacında keseli sıçan buldu

Evde tek başınayken yan odadan bir hapşırık sesi duyan Brett Ingram, yılbaşı ağacında keseli sıçan olduğunu gördü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'nin Teksas eyaletinde bir kadın, evindeki yılbaşı ağacında keseli sıçan buldu. 29 yaşındaki Brett Ingram, evde tek başına çalışırken yan odadan bir hapşırık sesi duydu. "Daha sonra hapşırığı, gıcırtı sesleri takip etti" diyen Ingram, ilk başta kedisinin eve bir fare getirdiğini ya da bir şekilde evine kedi yavrularının girdiğini düşündüğünü aktardı. Ingram, kanepelerinin altına ve perdelerinin arkasına baktıktan sonra gizemli sesin kaynağını buldu.

"Kanepemin arkasında çömeldiğimde sola baktım ve sadece tüysüz, fare kuyruğuna benzeyen bir şey gördüm" diyen Ingram, "Durdum, biraz daha yukarıya baktım ve nefes alan büyük, gri kürklü bir şey fark ettim" ifadelerini kullandı. Daha sonra yabani hayvanlar ile ilgilenen bir arkadaşını arayan Ingram, gördüğü hayvanın bir keseli sıçan olduğunu anladı.

'ONU İNCİTMEK İSTEMİYORDUM'

"Onu incitmek istemiyordum, kesesinde bebek olup olmadığını merak ediyordum" diyen kadın, ağacın dallarına tutunan hayvanı dışarıya çıkarmaya çalıştı. Ancak bunun beklediğinden daha zorlu bir iş olduğunu anlatan Ingram, sonunda eldivenlerle hayvanı yakalamayı başardığını dile getirdi.

Ingram, daha sonra sıçanın elinden fırladığını ve koltuğun altına girdiğini söyledi. Bir süre sonra hayvanı yeniden yakalamayı başaran kadın, sıçanı kapısının önüne bıraktı. Ingram, keseli sıçanı bulduğu anı kaydetti ve TikTok'ta paylaştı. Video, yaklaşık 6,6 milyon görüntüleme aldı. (DIŞ HABERLER)