Yeni Testere filmi 'Sav X'in vizyon tarihi açıklandı

Korku serisi Testere’nin yeni devam filmi 'Sav X'in vizyon tarihi belli oldu. Serinin yapımcıları Mark Burg ve Oren Koules, yeni filmin izleyenlerin beklentisini karşılayacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lionsgate tarafından yapımı üstlenen film serisi Testere'nin devam filmi ‘Saw X’in vizyon tarihi açıklandı. Kevin Greutert’in yeniden yönetmen koltuğunda oturacağı 10'uncu filmin vizyon tarihi  27 Ekim 2023 olarak belirlendi. 

Filmin konusuyla ilgili herhangi bir filmi bilgi paylaşmayan Lionsgate, detayların yakında kamuoyuyla paylaşılacağını duyurdu. Serinin yapımcıları Mark Burg ve Oren Koules ise yeni filmin izleyenlerin beklentisini karşılayacak bir yapım olacağını belirtti.

SERİ NEREDE KALMIŞTI?

Testere serisinin son filmi, 2021 yılında vizyona giren 'Spiral: Testere Devam Ediyor' olmuştu. Konusu; dünyaya adalet getirmek isteyen sadist bir katilin şehre musallat olmasıyla, dedektif ve emekli bir komiserin de yardımıyla, cinayetlerin çözülmek istenmesi olan filmin yönetmen koltuğunda Darren Lynn Bousman’ın oturmuştu. Filmin başrollerinde ise Chris Rock ve Samuel L. Jackson yer almıştı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Testere Saw X vizyon