Yeni Örümcek Adam filminin adı duyuruldu: No Way Home

Tom Holland'ın başrolünde olduğu yeni Örümcek Adam filminin adı belli oldu: Yeni film "Spider-Man: No Way Home" adıyla vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Örümcek Adam filminin kadrosunda yer alan oyuncular Tom Holland, Zendaya ve Jacob Batalon çarşamba günü yayınlanan bir videoda yeni filmin resmi adının "Spider-Man: No Way Home" olarak belirlendiğini açıkladı. "Spider-Man: No Way Home"da ayrıca, Benedict Cumberbatch, Marvel'ın orijinal karakteri Doktor Strange olarak yer alıyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Tobey Maguire'ın başrolünde olduğu Örümcek Adam 2 filminde Doctor Octopus'u oynayan Alfred Molina da seriye geri dönecek. 2014 yapımı İnanılmaz Örümcek Adam 2'de Andrew Garfield'ın karşısında oynadığı kötü adam Electro'yu canlandıran Jamie Foxx da yine yeni filmde izleyici karşısına çıkacak. 

Sony ve Marvel Stüdyoları, yeni filmin vizyon tarihini 17 Aralık 2021 için belirledi ve şimdilik tarihte bir erteleme söz konusu değil. Film yapımcısı Jon Watts, "Örümcek Adam: Eve Dönüş" (2017) ve "Örümcek Adam: Evden Çok Uzakta" (2019)'nın yönetmenliğini yaptıktan sonra yönetmen koltuğuna geri döndü. Bir önceki film, dünya çapında 1,1 milyar dolardan fazla gelir elde ederek tüm zamanların en yüksek hasılat yapan Örümcek Adam filmi oldu.