Yeni dijital platform Gain'in dizisi 'Terapist'ten ilk fragman

Yeni içerik platformu Gain, 'Terapist' dizisinin fragmanını yayınladı. Dizinin başrollerinde  Zeynep Çamcı, İlayda Alişan, Çağdaş Onur Öztürk ve Murat Kılıç gibi isimler yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bir süre önce Türkiye’de yayın yapan dijital platformlara katılacağı duyurulan yeni dijital içerik platformu Gain dizisi "Terapist"ten ilk fragman yayınlandı. Zeynep Çamcı, İlayda Alişan, Çağdaş Onur Öztürk ve Murat Kılıç gibi isimlerin başrolde olduğu dizide, oyuncu Muhammet Uzuner ve Dolunay Soysert yer alıyor.

Gain'in duyurusunu yaptığı gerilim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Zeynep Dadak oturuyor. Dizide beş cinayet zanlısı, bir doktor ve gizemli bir cinayet üzerinden güçlü bir hikaye anlatılacak. 

ON BİN ADIM'DAN İLK BÖLÜMLER YAYINLANDI

Sağlık uzmanlarının her gün 10 bin adım yürünmesinin sağlıklı bir yaşam için önemli olması fikrineden hareketle oluşturulan Gain'in ilk dizisi "10 Bin Adım"ın ilk iki bölümü platformun mobil uygulamasında yayınlandı. Başrollerinde Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Duygu Güzel Meriç oturuyor. Zamkinos Film imzası taşıyan filmin yapımcılığını Faruk Özerten ve Nisan Ceren Göçen yapıyor. 

Kısa süreli yapımlara yer verecek olan ve bu yapımları dikey formatta sunacak olan Gain, şimdilik sadece mobil uygulama olarak hizmet verecek. İlk etkinliğini yılbaşında Mücbir Sebepler'le yapacak olan Gain,"On Bin Adım" dışında, MFÖ belgeseli Ele Güne Karşı, Vedat Milor'un "En İyisi" programı, Terapist adlı gerilim dizisi, Ahmet Mümtaz Taylan'la İstanbul Hesabı adlı yeni yapım, Can Bonomo ve arkadaşlarının yer aldığı Oyunlar Holding ve Bir Şifa Bağımlısının İtirafları adlı programları da duyurdu.