Yeni 'Addams Ailesi' dizisinin detayları belli oldu: Jenna Ortega ve Luis Guzmán kadroda

Netflix'te "Wednesday" adıyla yayınlanacak olan yeni Addams Ailesi dizisinin kadrosu şekilleniyor. Dizide Jenna Ortega ve Luis Guzmán'ın yer aldığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tim Burton'ın yönetmen koltuğunda oturacağı ve gerçek oyuncuların yer alacağı, yeni Addams Ailesi dizisinin kadrosu duyurulmaya başladı. Netflix'te yayınlanacak olan dizi, "Wednesday" adını taşıyacak. 

Variety'nin haberine göre, oyuncu Luis Guzmán dizide Gomez Addams'a hayat verirken, oyuncu Catherine Zeta-Jones ise ailenin annesi Morticia'yı canlandıracak. Diziye adının veren Wednesday Addams karakterini ise Jenna Ortega oynayacak. Sekiz bölüm olarak planlanan dizi, Wednesday Addams'ın psişik yeteneğini geliştirmeye çalışırken tuhaf Nevermore Akademisi'nde öğrenci olarak geçirdiği yılları izleyicilerle buluşturacak.

Guzmán'dan önce, Gomez Addams karakterine daha önce Raul Julia, John Astin ve Tim Curry hayat verdi. Son olarak, 2019 yılında gösterime giren Universal Pictures animasyon filminde Gomez Addams'ı Oscar Isaac seslendirmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)