Yeğeni tarafından istismarla suçlanan Ricky Martin davayı kazandı

Ricky Martin hakkında açılan aile içi istismar davası kapandı. Mahkeme kararının ardından açıklama yapan Martin, bir “yalan kurbanı” olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Porto Riko’da mahkeme, şarkıcı Ricky Martin hakkında 'ev içi şiddet yasası' kapsamında alınan uzaklaştırma kararını iptal etti. Martin’e yönelik aile içi istismar suçlamasıyla açılan dava kapandı.

Yeğeni Dennis Yadiel Sanchez ile yedi ay ilişki yaşadığı ve bu süreçte fiziksel ve psikolojik şiddet de uyguladığı iddia edilen Ricky Martin, mahkemede ifade verdi. Görüntülü konuşma ile mahkemeye katılan şarkıcı, kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti. Şarkıcının yeğeni Sanchez de mahkemeye sunduğu tüm iddiaları geri çekti.

Martin, "Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemde. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem. Bana bu iddiaları yönelten kişi için de en iyisini diliyorum" dedi. Martin geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet'te de davanın "tamamen yanlış" iddialara dayandığını belirtmişti. 

NE OLMUŞTU?

Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in yeğeni, Martin'le 7 yıldır ilişkisi olduğunu ve şarkıcının kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığını iddia etti. Martin’in avukatı Marty Singer, cuma günü Deadline'a bir açıklama yaparak, şarkıcının yeğeniyle 'herhangi bir cinsel veya romantik ilişkisi' olmadığını söyledi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)