YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Jüpiter bu hafta Yay burcunda

Yengeç burçlarının karizması had safhada, Başaklar biriktirdiklerinden kurtuluyor, Jüpiter bu hafta Yay'da; ama çok kalmayacak.

Koç:

Oldukça gergin bir döneme giriyor, bu dönemde çevrenizdeki kişileri kırıyor, kendiniz de gözyaşı döküyor, ilişkinizi bitirip tekrar başlatıyor ve yarım kavanoz Nutella ile sakinleşip bu dönemden çıkıyorsunuz. Neyse artık, bir sonraki periyota kadar rahatsınız.

Boğa:

Bizim mahallede bir Neriman Teyze vardı. Al yanaklı, topluca, güler yüzlü bir kadındı. Onun burcunu okuyorsunuz. Lütfen kendi burcunuza gidin.

İkizler:

İkizler son derece kendinden emin, karakterli, iç görü sahibi, yakışıklı, dilbaz, albenili ve zeki olur. Siz herhalde amca tarafına çekmişsiniz.

Yengeç:

Popüleritenizin, çekiciliğinizin ve karizmanızın had safhada olduğu bir haftaya giriyorsunuz. Taburcu olmanıza ise hâlâ iki hafta olması büyük talihsizlik. Sağlık görevlileriyle şakalaşıp durursunuz artık.

Aslan:

Bugün kendinize bakmak, özen göstermek, kişisel bakım için harika bir gün. Yani, nasıl daha açık söylemeli? Artık, yıkanın.

Başak:

Son birkaç haftadır içinizde biriktirdiklerinizden sonunda kurtulacak hatta bu şekilde 2,5 kilo da vermiş olacaksınız. Lağman dediğimiz bu yöntemi karışık duygularla anacaksınız sevgili Başak.

Terazi:

Aşkınız için daha fazla çaba sarf edeceğiniz, mücadele edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz, aşkınız da bu dönemde tatlı bir telaş içerisinde, düğün hazırlıkları, şeyler… Her ikinizin de yolu açık olsun.

Akrep:

Sağlam karakteriniz, zümrüt yeşili gözleriniz ve su geçirmeyen yeni yetişkin beziniz sayesinde bu hafta da ihtiyarlar heyetinin yıldızı siz olacaksınız.

Yay:

Jüpiter bu hafta sizin burcunuzda olacak. Yalnız çok kalamayacakmış, kaynının düğünü, eniştesinin züccaciyeci açılışı, yeğeninin de müsameresi varmış. Hepsi aynı haftaya denk gelmiş şansa. "Kusura bakmasın" diyor.

Oğlak:

Artık hobilerinize zaman ayırabileceğiniz, pek çok proje üretebileceğiniz, sevdiklerinizi doyasıya görebileceğiniz ve sabahlara kadar televizyon seyredebileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Keşke bir de kıdem tazminatı verselerdi… Neyse, artık.

Kova:

Sevgilisi olanların evlilik kararı, işi olanların terfi, sizin de güzelce hava alacağınız bir haftaya giriyorsunuz.

Balık:

Çok güzel sözlerle uğurlanacaksınız.

Not: Çok da Fifi Hatunlar Stand up gösterimiz için bu hafta mekan ve saatimiz şöyle:

27 Mayıs Cumartesi 21:00 Living Room “Art Cafe & Social Club” Kadıköy. Gelin, gülüşelim.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.