YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Akrep burcu kadınına önemli yaz düğünü tavsiyesi: Damat

Koçlar israftan kaçınıyor, yengeçler acele karar veriyor, oğlaklar kendiyle baş başa...

Koç:

Bugünlerde israftan kaçınıyor, paranızı olmadık yerlere harcamıyor ve kimseyle münakaşaya girmiyorsunuz. Bunun cebinizde beş kuruş olmaması ve kimsenin sizi arayıp sormamasıyla da alakası var tabii. Aynen devam.

Boğa:

Boğa burçlarının aşkta biraz seçici olmalarında yarar var. Sizin içinse… Hiç şey yapmayın siz, yani seçiciliği falan boş verin. Siz hele birini bulun da. İş ki bulun.

İkizler:

Neşeniz yerinde, hayata umutla bakıyor, karşınıza çıkan herkese gülücükler atıyorsunuz. Ne kadar güzel. Keşke bir de şu gülücükler attığınız kişilerin kim olduğunu hatırlayabilseniz. En azından aile üyelerini. Neyse bu da bir gelişme. İnşallah tek kişilik odaya alındıktan sonra…

Yengeç:

Bazen aceleyle karar veriyor, sonra da yaptığınızdan pişman oluyorsunuz. Doğru. Ancak 32 yıldır devam eden evliliğinizi ve 5 çocuğunuzu bu şekilde açıklamanız eşinizin biraz ağrına gidiyor. Lütfen biraz dikkat!

Aslan:

İşinizle ya da ilişkinizle ilgili ortaya çıkabilecek her türlü sıkıntıyı aşabilecek güçtesiniz. Yeter ki bu ikisinden biri olsun. Artık olsun yani. Hiç olmazsa biri yahu. Kaç yıl oldu? Ah, yazıktır. Kısmet…

Başak:

İhtiraslı ve iddialı yapınızla göze çarpıyor, kesif bir Fransız peyniri kokusuyla anılıyorsunuz. Bazen temizlenin.

Terazi:

Çok iyisiniz. Harikasınız. Özellikle bu hafta çok daha iyisiniz. Aman böyle ilaçlarınızı düzenli almaya devam edin de. Birkaç hafta içinde çıkacaksınız inşallah.

Akrep:

Akrep burcu kadınları için çok önemli bir yaz düğünü tavsiyesi: Damat.

Yay:

Gene eltinizin burcunu okuyorsunuz. Lütfen kendi burcunuza gidin.

Oğlak:

Uzun zamandan sonra kendinizle baş başa kalma fırsatı bulacak ve konuşacak bir şey bulamayarak, instagramda onu bunu stalk'layarak gününüzü geçireceksiniz. İyisi mi işinize gücünüze sıkı sıkı sarılın siz.

Kova:

Ay öğleden sonra 14:45’te burcunuzda olacak. Öyle çok bir hazırlık yapmasın dedi. İkinci çayına geliyormuş. Çubuk kraker, peynir, zeytin, artık ne varsa evde… Zahmete girmeyin hiç, zaten çok durmayacakmış.

Balık:

Olsa da yesek.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.