YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Aslan gibisiniz maşallah!

Yaşadığınız olumsuzlukların lütfen sizi üzmesine izin vermeyin. Daha önünüzde ne olumsuzluklar var.

Değerli okurlar, işte bu haftaki fallarınız:

Aslan gibisiniz maşallah!

Koç:

Sevgilinizle ayrılmaya hazır olmadığınızı biliyorsunuz. Fakat sevgilinizin eşi bunu henüz bilmiyor. Siz de sevgilinizin bir eşi olduğunu mu bilmiyordunuz? Hii… Ne yaptım ben ya?

Boğa:

Boğa burcunun en belirgin özelliklerinden olan zeka, hoşgörü, maceracı ruh, lider tabiat ve cömertliğe sahip değilsiniz. Ama işiniz, arabanız, sizi seven bir sevgiliniz, güvenebileceğiniz yakın dostlarınız var desek o da yok. İyisi mi vurun kafayı yatın.

İkizler:

Yaşadığınız olumsuzlukların lütfen sizi üzmesine izin vermeyin. Daha önünüzde ne olumsuzluklar var. Ne olur yapmayın böyle. Zaten hafta başlar başlamaz bundan önce boşu boşuna üzüldüğünüzü hemen anlayacaksınız. Asıl şimdi üzülmelisiniz. Aa lütfen. Boş yere yanlış şeylere üzülmeyin.

Yengeç:

Bazı dağ keçileri ve kabuklu eklembacaklılarla mukayese edileceksiniz.

Aslan:

Aslan gibisiniz maşallah!

Başak:

Uzun zamandır içinizde biriktirdiğiniz şeyler var. Her zamanki gibi bu sorunu da tek başınıza çözmeye çalışıyorsunuz. Fakat kendi kendinize lavman yapamazsınız. Yardım alınız.

Terazi:

Nebahat Hanım Teyze’nin burcunu okuyorsunuz. Lütfen kendi burcunuza gidiniz.

Akrep:

İyisiniz iyisiniz. Gerçekten çok iyisiniz. Erken teşhis hayat kurtarır. Hiç endişe etmeyiniz.

Yay:

Hedef odaklısınız, çekicisiniz, karşınızdakini etkilemeyi iyi biliyorsunuz. Sizin sorununuz mükemmelliyetçilik ve mesane sarkması. Rutin taramaları ihmal etmeyiniz.

Oğlak:

Çapkınlık sizin kanınızda var. Bunu zaten biliyorsunuz. Fakat bilmediğiniz geçen hafta beraber olduğunuz sarışın kişinin kanında ne olduğu. Dilerseniz bu hafta rutin bir test yaptırın.

Kova:

Hayatınızı seviyorsunuz. Aldatılmanız, terk edilmeniz, işsizliğiniz, çulsuzluğunuz ve 1.55 boyunuzla ne kadar mutlusunuz. Bravo doğrusu. Hangi gıdaları tüketiyorsanız tavsiye ediniz.

Balık:

Sizlik bir şey yok.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.