YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: Bu hafta burcunuzda neler var?

Oğlak burçları paraya para demeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Değerli okurlar, haydi gelin. Merakla beklediğiniz fallar burada. İşte burada, bakın:

Bu hafta herkes size gıpta edecek.

Koç:

Özel hayatınız ya da işinizle ilgili hiçbir sorununuz yok. Çünkü zaten ikisine de sahip değilsiniz. Ne güzel…

Boğa:

Moral bozukluğunuzu, üzüntünüzü sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Biraz da eşinizi bu konularda darlasanız daha ölçülü olur. Netice de hayat arkadaşınız canım o sizin.

İkizler:

Zor bir sınav dönemi geçirdiniz. Haydi bu haftanızı kendinizi sevmeye ayırın. Ama kapınızı kilitlemeyi unutmayın. Hafta içi altın günü var sizin evde, bütün mahallenin teyzeleri sizde. Nebahat Teyze’ye mahcup olmayın.

Yengeç:

Lisedeki edebiyat öğretmeninizin burcunu okuyorsunuz. Yapmayın. Unutun artık şu kadını.

Aslan:

Başınızı alıp çekip gitmek istiyor ama bunun için doğru zaman olup olmadığından bir türlü emin olamıyorsunuz. Zaten tahliyenize de en az daha altı ay var. İyisi mi bir süre daha bekleyin. Başka şansınız varmış gibi…

Başak:

Aşk hayatınız konusunda kendinize güvensiz olmanın sırası değil. Önce barınma ve gıda ihtiyaçlarınızı çözün.

Terazi:

Son dönemlerde yaşadığınız olumsuz şeylerin sizi üzmesine izin vermeyin. Zaten sizi öyle bir hafta bekliyor ki… İşte o zaman rahat rahat üzülürsünüz. Şimdi rahat olun.

Akrep:

Akrep burcunu büyük bir hevesle okumaya başlayacak. Fakat orada aradığınızı bulamayacaksınız.

Yay:

İçtenliğiniz, dobralığınız, güzel gülümsemeniz ve güçlü toynaklarınızla dikkatleri çekiyorsunuz. Bazen tırnaklarınızı kesin.

Oğlak:

Paraya para demeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendisine minnoş, pamuk gibi isimlerle sesleneceksiniz. Gel kuçu kuçu, karaoğlaan, hadi oğluum gibi. Artık ne hale geldiğinizi… Neyse.

Kova:

Bu hafta herkes size gıpta edecek. Zekanızla çevrenizdekileri büyüleyeceksiniz. Size hayranlık duyacaklar ve peşinizden bir türlü ayrılmayacaklar. Çok iyi oldu bütün haftayı üç yaşındaki yeğenlerinize ayırmanız.

Balık:

Bazı bitki çeşitleri ve keseli memelilerle karşılaştırılacaksınız.


Duyuru 1: Benim de içinde yer aldığım Hatunlar Stand Up ekibimiz bu hafta turnede. Çok da Fifi isimli gösterimizle 23 Şubat’ta İzmir Bios, 24 Şubat’ta Ankara Route, 25 Şubat’ta da Eskişehir Spr’de olacağız. Bekleriz.

Duyuru 2: Meltem Hanım ile Terapi Saatini kaçırmayın, hemen şurada. Sevgiler


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.