YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: 5 soruda sizden hoşlanıyor mu?

Ayrıldığımızdan beri her gün arıyor. 50 lira ateşlesene kuzum diyor.

Kıymetli okurlar, bu hafta çok önemli hayati bir sorunun cevabı sizler için aşağıda var. Testi çözün, neticesi bulun. Herkese başarılar:

5 soruda sizden hoşlanıyor mu?

1) Hiç aradı mı?

A) Ayrıldığımızdan beri her gün arıyor. 50 lira ateşlesene kuzum diyor.

B) Aradı. Kardeşler Gıda mı dedi. Yok, dedim. Kapattı.

C) Aramadı. Ama duygularını anlamamdan çekiniyor herhalde. O yüzden aramıyor diye tahmin ediyorum. Beni taşıyamamaktan falan korkuyordur. Epey bir çekiyorum çünkü ben tartıda ayıptır söylemesi. Ha ha ha çapkın şey…

D) Ay durun şimdi arıyor galiba. Tüh, ya gene bankaymış. Neyse.

E) Biz sizi ararız dedi. Sonra bir daha ses çıkmadı.

2) Onu bir daha ilk ne zaman göreceksiniz?

A) Evine beş kilometreden fazla yaklaşmama yasağım bu hafta sonu bitiyor. Oleey! Belki o bana ev ziyaretine gelir, affettiyse aşure falan getirir.

B) Ekranlarda her zaman görmek isteriz. Sahi epeydir de görünmedi. İyidir inşallah. Ailecek seviyoruz ve takip ediyoruz. Yıldızı hep parlasın çiçeğimin.

C) Hayatımda daha hiç görmedim.

D) Bu Çarşamba abimle evleniyor. Düğünde görürüm herhalde. Netice de erkek tarafıyım. Oof of.

E) Şu an görüyorum. Öyle güzel ki… Hey maşallah. Gözlerimin önünde. Tüh be perdeyi kapattı. Neyse…

3) Gözlerinizin içine bakıyor mu?

A) Bana önce kaçamak bakışlar fırlattı. Sonra da benim bakmadığım bir anda cüzdanımı yürüttü. Hala aranıyor. Of!

B) Bakıyor ve hemen kaç derece olduğunu söylüyor. 3 miyop, 0.25 astigmat sol göz, nasıl tutturdu anlamadım.

C) Çekinir herhalde ya. Duygularını anlayacağımdan korkacağı için. Yoksa bakmak istemez mi? O da ister muhakkak.

D) Ben âmâyım.

E) Gözlerime bakmıyor. Baktığı yerler daha ziyade… Neyse, boş verin.

4) Tatlı sözler söyledi mi?

A) İnşallah bir gün zengin olmadan popüler olursun dedi. İltifat mı hakaret mi anlayamadım. İstiyormuş ki beni herkes tanısın ama otobüste, mavi minibüste falan.

B) Öyle tatlı öyle güzel sözler söylüyor ki… Resmen ağzından bal damlıyor. Her gün 18:00-20:00 arası programı var. Arabada hep o frekans açık. Hep dinliyorum.

C) Daha hiç sesini duymadım.

D) Yok ama beni görünce eli ayağına dolaşıyor. El ve ayaklarda hafif titreme oluyor. Parkinson başlangıcı da olabilirmiş gerçi, doktorlar öyle demiş. Canı sağolsun.

E) Eşim yazılarınızı çok beğenmiş, takip ediyor sizi Twitter’da, dedi.

5) Evli mi?

A) Açık evli.

B) Kapalı evli.

C) Açık ara evli.

D) Evli değil.

E) Evli ama bulaşıcı değilmiş.

SONUÇ:

A’lar çoğunluktaysa:

Mesele zaten herhalde savcılığa intikal etmiştir. Bu konuda anketörlere pek laf düşmüyor. Allah kolaylık versin.

B’ler çoğunluktaysa:

Sizden değil de ona olan ilginizden hoşlanıyor gibi. Amaan cicim bu ünlü tayfası hep böyle olur zaten. Neyse siz gene fav’ını, suyunu, ekmeğini eksik etmeyin de. Sonradan başınıza az ünlü almayın. Hiç çekilmez oluyorlar benden söylemesi.

C’ler çoğunluktaysa:

Sizden hoşlanmıyor. Düpedüz aşık. Tanışır tanışmaz evlenin.

D’ler çoğunluktaysa:

Belli ki sizden hoşlanıyor. Siz de onunla bir arada olmaktan hoşnutsunuz. Ama demek ki bir akrabanızdan daha çok hoşlanıyor ki onunla evleniyor. Olsun, gene de iyi bir denemeydi.

E’ler çoğunluktaysa:

Kocası bu testi yaptığınızı duymasın.


Duyuru: İlişkiler ve ayrılıklar üzerine çeşitli festivallerde gösterilen Koltuk adında bir filmim var. Şimdi internette. Herkese ama özellikle kadın okurlarımıza tavsiye ederim.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.