YAZARLAR

Gülfim Abla Köşesi: 2017 için falınız size ne diyor?

2017 yılından büyük beklentileriniz, büyük umutlarınız var. Ne güzel, şu halinizle bile hayal kurabiliyorsunuz hâlâ. İnsan size özeniyor cidden.

Değerli okurlar, yeni yıla girmeden evvel çok acil olduğunu düşündüğüm için çatıya çıkıp teleskobumdan yıldızlarınızı okudum. Fallar buyurun:

Balığından Akrebine tüm burçların detaylı, ayrıntılı şeyleri:

Koç:

Yeni yıla girecek orada bir arkadaşa bakıp çıkacaksınız.

Boğa:

Venüs’ün etkisi, yükselen gezegeniniz, Zodyak, Neptün ve Uranüs de olmak üzere hepsini yokladık, kimsede bozuk yokmuş. Bozdurun canım şu yüz lirayı siz de, ufak ufak hesaba katılın artık. Nereye kadar canım bu böyle… Aa!

İkizler:

Uzun zamandan sonra ona onu sevdiğinizi itiraf edecek ve haftaya aynı yerde aynı saatte görüşmek üzere sözleşeceksiniz. İşte böyle böyle 2017’de geçip gider. Eh, nasıl olsun başka? Paranız psikoloğunuzu ancak haftada bir defa görmeye yetiyor.

Yengeç:

30 yaş üstü bekar yengeçler, trip atma haklarını 2 Ocak 2017 Pazartesi 09.00 ila 17.00 arasında mesai saatinin bitimine kadar il ve ilçe amirliklerine bırakabilirler.

Aslan:

Bugün her şey dilediğiniz gibi olacak. Sabah kalkar kalkmaz kahvaltınız önünüze gelecek, beklediğiniz terfiyi, evlenme teklifini ve sizinle karşılaşan herkesin yarım aklını alacaksınız. Üzerinize gül yaprakları serpilip, size üzüm uzatılıp, lambada dansı yapılırken çalar saatin alarmıyla uyanacak ve dokuzda işbaşı yapmak için koşturacaksınız. Günaydıın.

Başak:

En sevdiğiniz şarkılarla uğurlanacaksınız.

Terazi:

Whatsapp gruplarında gençler gibi random gülmeye çalışırken yanlış tuşlara basıp tüm velilere ağır sinkaf döşeneceksiniz.

Akrep:

Karşı cinsin dikkatini çeken pek çok özelliğiniz arasında zekanız, mizah duygunuz, iyi huyunuz ve ara ara yayılan kesif bir kokunuz var. Bazen yıkanın.

Yay:

Kilim dokuma alanındaki teknolojik gelişmeler, Etiyopya’da iki yeni memeli türün keşfedilmesi ve motorlu taşıt vergi oranlarının belli olması ile birlikte aşk hayatınız tamamen düzene girecek. Artık nasıl tuhaf bir fantezi dünyanız varsa… Allah akıl fikir versin.

Oğlak:

Bu hafta artık eski sevgilinizi unutmaya başladığınız bir döneme giriyorsunuz. Keşke bununla birlikte tüpün altını kapatmayı, adresinizi, telefon numaranızı ve diğer sevdiklerinizin adını da unutmaya başlamasaydınız. Ancak gelin görün ki demans işte böyle bir hastalık…

Kova:

2017 yılından büyük beklentileriniz, büyük umutlarınız var. Ne güzel, şu halinizle bile hayal kurabiliyorsunuz hâlâ. İnsan size özeniyor cidden.

Balık:

Eltinizin burcunu okuyorsunuz. Eltinizin burcunu niye okuyorsunuz? Bu çok saçma. Kendi burcunuza gidin.


Meltem Parlak Kimdir?

Psikoloji alanında İstanbul Üniversitesi’nde lisans, New York Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları ve Terry Schreiber Studio’da oyunculuk eğitimi aldı. 2004’te Bird-On-A-Cliff Theatre Company’s Woodstock Shakespeare Festival’de Romeo ve Juliet’te Juliet’i canlandırdı. Barda, Muhalif Başkan filmlerinde, Hatırla Sevgili ve Zoraki Başkan içinde olmak üzere çeşitli televizyon dizilerinde yer aldı. 2011’de Şaşaalı Şehir, 2013’te Gülfim Abla, 2014’te Gülfim Abla Yüzük Bekliyor, 2015’te Sen Dünkü Sen Olacak mısın? romanları yayınlandı. Senaryosunu yazdığı, yönettiği ve kadın başrol karakterini canlandırdığı ilk sinema filmi Koltuk yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli festivallerde gösterildi. Zaytung.com internet sitesinde editörlük ve haber spikerliği yapmıştır. MXC yarışma programı için mizahi metinler hazırlayıp seslendirmiş ve Bihaber programında yazarlık ve sunuculuk yapmıştır. 2015’ten beri Açık Mikrofon aktivitelerinde, Hatunlar Stand Up – Çok da Fifi ekibi ile stand-up yapmaktadır ve Evlenecek miyiz?adında tek kişilik bir gösterisi bulunmaktadır.