Yazar Mesut Kara’nın bütün eserleri yeni baskılarıyla Klaros Yayınları’nda

Yazar Mesut Kara'nın bütün eserleri, yeni baskılarıyla Klaros Yayınları "Bütün Eserleri Serisi"nden yayımlanacak. Önümüzdeki günlerde 'Sinema ve 12 Eylül'ün yeni baskısı seride yerini alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz yıl Mesut Kara’nın 'Mülksüz ve Çıplak' adlı kitabının yeni baskısını yapan, Şubat 2020’de de 'Devlet, Toplum ve Sinema' adlı kitabını yayınlayan Klaros Yayınları, yazarın baskısı tükenen kitaplarının yeni baskılarını da Klaros Yayınları-Bütün Eserleri Serisi’nden yayımlıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk üç kitap; 'Artizler Kahvesi', 'Yeşilçam’da Unutulmayan Yüzler-Starlar', 'Yeşilçam Hatırası' seride yerini alırken, önümüzdeki günlerde de 'Sinema ve 12 Eylül' yayımlanacak.

Kara kitapları ve yayıneviyle ilgili açıklamasında, “Yıllardır çalışmalarını takip ettiğim şair-yazar, yayıncı, değerli kardeşim Lokman Kurucu ilk tanıştığımız, konuştuğumuz günlerde 'Senin yeni kitaplarını da, baskısı tükenen kitaplarını da basarız' demişti. Sözünde durdu ve ilk olarak 'Mülksüz ve Çıplak'ın yeni baskısını yaptı Klaros Yayınları’ndan. Bu yılın başlarında da 'Devlet, Toplum ve Sinema'yı yayınladı. Şimdi de Klaros Yayınları-Bütün Eserleri Serisi’nden ilk kitabımdan başlayarak baskısı tükenen bütün kitaplarımı yayınlıyor. İlk iki kitabımı yayınlayan Parantez Yayınları’nı yöneten Metin Celal ve sonraki kitaplarımı ve yeni baskıları yapan yayıncılarım ve yayınevlerine teşekkür borçluyum. Çok şey borçlu olduğum Metin Celal’e, An Yayıncılık’a, Osman Akınhay ve Agora Kitaplığına, Lokman Kurucu ve Klaros Yayınları çalışanlarına-emeği geçenlere ve tabii ki bütün bu süreçlerde desteklerini, katkılarını gördüğüm, üzerimde emeği olan herkese bir kez daha çok çok teşekkürler. Sevgiyle, saygıyla” ifadelerini kullandı.