Yavru kedinin patisini kesip karnını parçaladılar

Bursa'da bir yavru kedi patileri kesilip karnı parçalanarak öldürüldü. Kedileri besleyen kadın, 5 ayda 4 kedisinden birinin yakıldığını, birinin darp edildiğini, birinin de kaybolduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir yavru kedi, sitenin bahçesinde patileri kesilmiş ve karnı parçalanmış halde ölü buldu. Hayvanseverler 4 kedinin öldürüldüğünü belirtip, "Çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor" dedi.

DHA'nın haberine göre olay, pazar günü Yeni Mahalle Menekşe Caddesi'ndeki sitenin bahçesinde meydana geldi. Filiz Akın Karabulut, evinde beslediği 7 aylık kedisi ‘Zeytin’i, partileri kesilmiş ve karnı parçalanmış halde buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Kedi ise belediye ekiplerince gömülmek üzere İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi'ne götürüldü. Karabulut'un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

'BUNU BİR HAYVANA YAPAN; YARIN HERKESE, HER ŞEYİ YAPAR'

Sokakta bulduğu bir gözü görmeyen, tedavisini ve bakımlarını yaptırdığı, 'Melo' ismini verdiği erkek kedisi de haziran ayında yüzü parçalanarak öldürülen Karabulut, 5 ayda 4 kedisinden birinin yakıldığını, birinin darp sonucu diyaframının patladığını, birinin de kaybolduğunu söyledi. Karabulut, "Herhangi bir şey duymadım. Sabaha karşı oldu muhtemelen çünkü bulduğumda zaten daha tazeydi. Vücudu donmamıştı. En az 1-2 saat gerekiyor. Şu anda herhangi bir şey bulamadık. Emniyet geldi. Olay yeri inceleme geldi. Bakalım inşallah bulacağız. Aynı zamanda yerel hayvan korumasıyım. Bütün sahipsiz sokak hayvanlarına bakmaya çalışıyorum. Bunlar da benim baktığım evimin, bahçemin kedileri. Zaten daha 6-7 aylıklar, yavrular. İnsana alışkın oldukları için herkese gidiyorlar ama maalesef sevgiyle yetiştirince de böyle insanlardan zarar görüyorlar. İstemeyenler var biliyorum ama bunu yapmak bir canilik. Sonuçta hiç kimseye zararı yok. Patilerini kesmek nedir? Karnını deşmek nedir? Yani çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Etiketler KEDİ PATİ BURSA