Mansur Yavaş: Ben tespit ettiğim bütün yolsuzlukları takır takır savcılığa veriyorum, siz niye vermiyorsunuz 

Yavaş, belediyeyle ilgili iddialara tepki gösterdi: “Ben tespit ettiğim bütün yolsuzluk dosyalarını takır takır savcılığa veriyorum, siz niye vermiyorsunuz? Bir tane mi soruşturma olmaz arkadaşlar?

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi Kasım ayı 1. oturumu dün yapıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediye ile ilgili gündeme getirilen iddialara tepki gösterdi.

Kendisinin önceki yönetim dönemi için yolsuzlukları saptayıp savcılığa tek tek suç duyurusunda bulunduğunu anımsatan Yavaş şöyle konuştu: “Namuslu, şerefli, haysiyetli insanlar savcıya gider. Bir iddianız varsa oradan buradan dedikodu üretmez, ben gidiyorum savcıya takır takır tespit ettiğim bütün yolsuzlukları veriyorum, siz niye vermiyorsunuz? Basından at haberi, nasıl olsa onu okuyan o gün okuyor, bir daha da cevap şansı görmüyor. Bıktık bu çamur atmalardan, inşallah faaliyet raporunda bizimle ilgili gerek mecliste konuşulanlar gerekse basında çıkan bütün iddiaları tek tek burada ekranda vereceğim. Bir tane mi soruşturma olmaz arkadaşlar? Savcılara niye gitmiyorsunuz?

'5 MİLYAR TL'LİK YOLSUZLUK DOSYASI GÖTÜRDÜM'

Burada eski grup başkanvekili varken varsa belediyede bir tane haksızlık, yolsuzluk sonuna kadar namussuzdur diyordu. Grup başkanı değişince ne değişti? Bugüne kadar 5 katrilyona (milyar TL) yakın yolsuzluk iddiası götürdüm savcılığa verdim." (ANKA)