Yarışma programında cinsel istismar

Below Deck isimli yarışmada, rızası olmadan kadın katılımcının yatağına çıplak bir şekilde giren erkek yarışmacı diskalifiye edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'de yayınlanan Below Deck isimli yarışmada erkek katılımcılardan biri, uyuduğu sırada yarışmacı kadının yatağına çıplak şekilde girdi. Bir teknede çalışan ve burada yaşayanların yarıştığı programın yapımcıları, Margot'ya Luke'un kamarasına girmesi için izin verip vermediğini sordu. Margot, uykuda olduğunu, uyandığında Luke'u çıplak bir şekilde yatağında gördüğünü söyledi.

Yapımcıların, yarışmacı kadının yatağına izinsiz bir şekilde çıplak giren Luke'a müdahale etmeye çalıştığı ancak adamın uyarıları görmezden geldiği belirtildi. Yapımcılar, erkek yarışmacıyı dışarı çıkarmak için kamaraya girmeye çalıştıklarında Luke, kapıyı sert bir şekilde kapattı. Yapımcıların kapıyı iterek açmasının ardından, Luke odadan çıkartıldı.

Geminin kaptanı Jason Chambers, "Bir insanın rızası olmadan odasına izinsiz bir şekilde girmek, etik olarak benim sınırımdır" dedi. Luke isimli yarışmacı, diskalifiye edildi. (DIŞ HABERLER)

Etiketler below deck luke margot