Yarım kalan polis okulu ahır olarak kullanılıyor

Çorum’da çeyrek asırdır bitirilemeyen Çorum Polis Meslek Yüksek Okulu binası, hayvan otlatma alanı ve ahır olarak kullanılıyor.

Yıllardır tamamlanmayan Çorum Polis Meslek Yüksek Okulu binası çevresinde bölge halkı hayvanlarını otlatıyor.
Google Haberlere Abone ol

ÇORUM - 27 Yıl önce yapımına başlanan ve bugüne kadar 8 milyon TL harcansa da bitirilemeyen Çorum Polis Meslek Yüksek Okulu ahır oldu.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, okulla ilgili şimdiye kadar üç defa müjde verildiğini ancak hiçbir çalışma yapılmadığını belirterek, AK Partili yöneticilere tepki gösterdi.

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız okulun bitirilmemesine tepki gösterdi

‘HALKIN AKLIYLA ALAY ETMEYİN’

Tahtasız,  atıl vaziyette bulunan okul binasının etrafında halkın hayvan otlattığını, binanın içinde koyun keçi pislikleri olmasının da binanın ahır olarak kullanıldığının bir göstergesi olduğunu ifade etti. Yarım kalan polis okulu ile ilgili sorumlulara “Bu projede gelinen son durum nedir? Bu müjde olarak açıklanan projelerin hangisine inanacağız?” şeklinde sorular yönelten Tahtasız,  “Çorum halkının aklıyla alay etmeyin. Bugüne kadar 8 milyon TL harcanan ve atıl vaziyette duran polis okulu inşaatının ne olduğunu açıklayın. Verdiğiniz sözlerin ve müjdelerin arkasında durun. CHP olarak vermiş olduğunuz sözlerinizin Çorum halkı adına takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.