Yapımcılar şikayetçi olmuştu: 'Bir Düşüşün Anatomisi'ndeki köpek Messi 96. Oscar Ödülleri'nde

Bazı yapımcı şirketlerin 96'ncı Oscar Ödülleri Töreni'ne çağırılmasını istemediği köpek Messi, Dolby Tiyatrosu’nda yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 96'ncı Oscar Ödülleri, Los Angeles’ta bulunan Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşen törenle sahiplerini buldu.

"Bir Düşüşün Anatomisi" filminde Snoop karakterini canlandıran köpek Messi, 96. Akademi Ödülleri'ndeki Oscar gösterisi öncesinde seyircilerin arasında oturdu. 

Messi törenin başlamasından önce Messi, koltuğunun altında destek köpeğinin patilerini tutan bir kişiyle birlikte bir koltukta görüldü.

Messi'nin Robert Downey Jr.'ın ilk Oscar galibiyetini alkışlaması sosyal medyada gündem oldu.

MATT DAMON'IN YILDIZININ ÜZERİNE İŞEDİ

"Bir Düşüşün Anatomisi" yıldızı Messi, törenden sonra Hollywood Walk of Fame'de (Yıldızlar Geçidi), Matt Damon'un yıldızının üzerine işedi. 

YAPIMCI ŞİRKETLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Altın Palmiye ödüllü "Bir Düşüşün Anatomisi" filminde Snoop karakterini canlandıran Messi, 12 Şubat’ta gerçekleşen Oscar adayları için düzenlenen yemeğe katılmış ve gecenin ilgi odağı olmuştu. 

The Hollywood Reporter’in aktardığı habere göre, Oscar adayı olan filmlerin yapımcılığını üstlenen bazı şirketlerin Messi’nin davetteki varlığından şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Şirketler Messi’nin numaralarının "Bir Düşüşün Anatomisi"ne haksız bir avantaj sağlayacağını öne sürdü.

'GERÇEK BİR OYUNCU GİBİ ÇALIŞTI'

Messi’nin sahibi Laura Martín Clarín, border collie cinsi köpeğinin filmde gerçek bir oyuncu gibi çalıştığını ve çekimi saatler süren bazı sahnelerde yer aldığını açıkladı. Clarín, Messi’nin 22 gün boyunca çekimlerde yer aldığını belirterek, "Filmde hasta olduğu ve ilaç aldığı zehirlenme sahnesi çok fazla tekrar gerektirdi. Ve ayrıca filmin başlangıcı, çok uzun bir planın olduğu yer de aynı şekilde" ifadelerini kullandı.

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)