Yansımalar, Ankara’da dinleyicisiyle buluşuyor

Yansımalar grubu, uzun bir aradan sonra Ankara'da müzikseverlerle buluşuyor. Grup, 30 yıla yaklaşan müzikal geçmişlerinden eserlerle bu konsere özel bir repertuar oluşturdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aziz Şenol Filiz ve Birol Yayla’nın 90’lı yılların başlarında yayınlanan ilk albümleri ile müzik yolculuğuna başlayan Yansımalar, 20 Ocak Perşembe günü Ankara’da bir konser verecek. Kendine has müzik yapma biçimleriyle bir tarzın da öncülüğünü yapan grup, geleneksel Türk müziğinin etkisindeki eserlerini sade ve derin çağdaş uyarlamalarla dinleyicisine sunuyor. ‘Yansımalar’, ‘Bab-ı Esrar’, ‘Serzeniş’, ‘Vuslat’ , ‘Pervane’ ve son olarak 2013’te yayınladıkları ‘Mektup’ albümleriyle kendi dinleyici kitlelerini yaratan grup, Ankara’da verecekleri konser için bu albümlerden seçilmiş klasikleşmiş eserlerin de yer aldığı özel bir repertuar da oluşturdu.

CSO Ada’daki Ana Salon’da 20:30’da başlayacak olan konserde Şenol Filiz ve Birol Yayla’ya gitarda Cem Tuncer, kontrbasta Erdal Akyol ve vurmalı çalgılarda Ediz Hafızoğlu eşlik edecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)