Yangına bahçe hortumuyla müdahale: Elimizden geleni yaptık

Esenyurt’ta, 3 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Alev alev yanan çatıya bitişik binada yaşayan Kazım İlk, evinin balkonundan bahçe hortumu ile müdahale etmeye çalıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Esenyurt Akşemsettin Mahallesinde bulunan 3 katlı apartmanın çatısında dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede çatının tamamını sararken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık müdahalesinin ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, apartmanın çatısı ve en üst kattaki dairede hasar oluştu.

BAHÇE HORTUMU İLE MÜDAHALE ETTİ

DHA'nın aktardığı habere göre, yangının çıktığı çatının bitişiğindeki apartman dairesinde yaşayan Kazım İlk, duruma müdahale etmek istedi. Evinde bulunan bahçe hortumunu musluğa bağlayan İlk, balkonundan alevlere su sıktı. Yangını söndürmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Kazım İlk, "Eşim arayınca yangından haberim oldu. Hiçbir şey bilmiyordum. Geldim, söndürmeye çalıştık. Yan taraf da benim evim. Onun için elimden geleni yaptım. Bir ev, bir yuva yanıyor. Elimizden geleni yaptık" dedi. (HABER MERKEZİ)