Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış erkek cesedi bulundu

İstanbul Bahçelievler’e yanan iş yeri söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu. Bir şüpheli gözaltında.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında bir hurda deposu olarak kullanılan iş yerinde yangın çıktı. İş yerinden dumanların çıktığını gören çevredekiler itfaiyeye haber verdi.

DHA'nın haberine göre olay yerine gelen itfaiye ekipleri iş yerinde çıkan yangını söndürdü. İçeride inceleme yapan ekipler ancak bir kişinin cesedini fark etti. Elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait olan cesedin baş ve el kısımlarında kesikler olduğunu tespit etti.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ, 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Yapılan incelemede cesedin 39 yaşındaki Mustafa Bayraktar’a ait olduğu belirledi. Bayraktar’ın önce bıçaklandığı ardından elleri bağlandıktan sonra iş yerinin ateşe verilmiş olduğu tespit edildi. Polis, öldürülen Mustafa Bayraktar'ın son olarak görüştüğü 22 yaşındaki Şüpheli B.D'yi gözaltına aldı. B.D'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

(HABER MERKEZİ)