'Yan Oda'ya 'Aile'den transfer: Ayda Aksel kadroda

'Aile' dizisinde Nedret rolünü canlandıran oyuncu Ayda Aksel, Star Tv'nin yeni dizisi 'Yan Oda'nın kadrosuna dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir yaşamdan esinlenerek yazdığı hikayesinden uyarlanan 'Yan Oda' dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Yeşim Ceren Bozoğlu (Yıldız), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz’ı (Simten) buluşturan diziye yeni bir isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 4 bölüm sonra final yapacak olan 'Aile' dizisinde Nedret rolünü canlandıran oyuncu Ayda Aksel'in OGM Pictures ile imza aşamasında olduğu öğrenildi. Aksel, Fikret’in (Caner Cindoruk) annesi olan Nurcihan karakterini canlandıracak. 

Mehmet Barış Günger tarafından senaryolaştırılan diziyi, 'Masumlar Apartmanı', 'Poyraz Karayel' gibi projelerde imzası olan Çağrı Vila Lostuvalı yönetecek. 'Yan Oda’nın yeni bir değişiklik olmazsa 20 Ocak’ta sete çıkması planlanıyor.

Etiketler aile yan oda ayda aksel