'Yalı Çapkını' sosyal medyada gündem oldu: İnanmasınlar peri masallarına…

'Yalı Çapkını'nın dün akşam yayınlanan bölümüne Seyran karakterinin Korhan ailesi hakkında yaptığı röportaj gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - OGM Pictures imzalı 'Yalı Çapkını' dizisinin 51'inci bölümü dün akşam Star Tv'de izleyicilerle buluştu. Dizide Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran karakterinin verdiği röportaj sırasında yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Seyran karakteri, sunucunun sorduğu, "Bizi izleyenlere, özellikle genç kızlarımıza ne söylemek istersiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"İnanmasınlar peri masallarına… Hayat öyle bir şey değil. Çünkü sevgilerinin bedeli özgürlükleri olmasın. Hangi eşikten geçerlerse geçsinler; sakın onurlarını, gururlarını, karakterlerini kapının dışında bırakmasınlar. Eş seçerken ne kadar yakışıklı veya ne kadar zengin olduğuna değil, ne kadar iyi bir insan olduğuna bakarak karar versinler. Anlaşabilecekler mi, mutlu olabilecekler mi ona baksınlar. Şiddetin her türlüsüyle mücadele etmeye çalışsınlar. Çünkü bir kadın olarak sizin çıkaramadığınız sesiniz çocuklarınıza suskunluk olarak miras kalıyor. Bugün size kalkan eli tutmaz da razı gelirsiniz yarın o tokat korumasız bir çocuğun suratında patlıyor. Çünkü sevgi gibi nefret de insandan insana, kuşaktan kuşağa aktarılıyor, çoğalarak yayılıyor.”