WhatsApp ve Instagram'daki erişim sorunu sona erdi

WhatsApp ve Instagram'da küresel çapta erişim sorunu yaşandı. Sorunun yurt dışı kaynaklı olduğunu belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Yerli ve milli ürünlerimizin önemi bir kez daha görmüş bulunuyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - WhatsApp ve Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Twitter'da çok sayıda kullanıcı, WhatsApp mesajlarının gitmediğini, Instagram'da akışın yenilenmediğini belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, küresel boyutta bir sorun yaşandığını belirtti.

Sayan, “USOM raporuna göre WhatsApp ve İnstagram trafiklerinde yaşanan kesintiler global çapta ve yurtdışı kaynaklıdır. Yerli uygulamalarımız olan Yaay ve BİP uygulamalarımızda herhangi bir hizmet kesintisi bulunmamaktadır. Yerli ve milli servisleri destekliyoruz” dedi.

Saat 21.29'da ikinci bir açıklama yapan Sayan, kesintinin sona erdiğini aktardı: "Whatsapp ve instagram’da yaşanan global kaynaklı kesinti sona ermiştir. Yerli ve milli ürünlerimizin önemi bir kez daha görmüş bulunuyoruz." (HABER MERKEZİ)